Best on Court

Bästa träningen för barn i åldrarna 6-11 år.

Best on court (BOC) bygger på en dansk succé där barnen har minst en förälder med sig till varje träningspass. Fler ledare på passen innebär bättre kvalitet och därmed lär sig barnen grunderna i snabbare takt vilket är både roligt och motiverande. Det är instegsgruppen för alla som vill börja träna i VF.

På varje pass finns det minst en huvudtränare (oftast fler) som har ansvar för planering och genom­förande, men tränaren tar hjälp av föräldrarna vid övningarna. Varken du som förälder eller ditt barn behöver ha några förkunskaper i badminton. Racket och bollar finns att låna av klubben.

Fokus ligger på grundläggande träning gällande motorik, teknik, taktik och fotarbete, alltså sådant som barnen har god nytta av i sitt fortsatta badmintonutövande. Några roliga uppvärmningslekar samt en avslutningsstafett mot föräldrarna är också uppskattade moment på träningarna.

Träningsschema HT 2023 (start v. 36)

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

Träningsalternativ

1500 kr / termin

1 gång / vecka

Medlemsavgift 200 kr / år.

Träningsavgift + medlemsavgift betalas in via utskickad faktura. Man kan börja under terminens gång, beroende på hur långt terminen gått kan det bli en reducerad avgift.

Intresserad av att börja spela? Kom gärna och testa en gång och se om det är kul. Lättast är att skicka ett mail till badmintonskolan@frolundabadminton.se för att testa på.

OBS! Ingen organiserad träning under röda dagar eller på skolloven. Terminsavslutning i slutet av december.

Frågor? Prata med ansvarig tränare för Badmintonskolan, kontakta Felix Angtorp via info@frolundabadminton.se eller ring 073-310 68 60.

Vi syns på badmintonbanan!

Rulla till toppen