Nyheter

 • Torp på besök hos Frölunda

  Under jullovet var det återigen dags för en samträning med våra vänner från Torp! I höstas var vi hos dem och nu var det deras tur att komma till oss och träna! Efter lite julledighet börjades dagen med en rejäl uppvärmning för att sedan övergå i spelövningar. Sen var det dags för lunch hemma hos … Torp på besök hos FrölundaLäs mer

  Läs hela nyheten


 • Fyra femsetare fällde Frölunda

  Det krävdes fyra femsetare för att proffs och rutin från Påvelund skulle besegra ungdom från Frölunda i Sportarenan. Matcherna i Badmintonligan fortsätter att vara jämna och matchen mot serieledande Påvelund var inget undantag. Bakom Påvelunds segersiffror 5-1 döljer sig inte mindre än vinster i fyra femsetare. Det börjar bra med enkel vinst i damsingel för … Fyra femsetare fällde FrölundaLäs mer

  Läs hela nyheten


 • Kom och se Frölunda spela mot Påvelund i Badmintonligan 19/11 kl 18.30

  På tisdag 19/11 kl.18.30 i Sportarenan spelar Frölunda i Badmintonligan. Kom och heja fram hemmalaget när vi möter gästerna från Påvelunda. Vi hoppas på mycket publik när vi möter grannarna från väster – En riktig derbymatch!

  Läs hela nyheten


 • Vuxengrupp – 2019/2020 med start 18/11

  Vill du bli bättre i badminton och få ett rejält träningspass en gång i veckan? Nu drar vi igång en vuxengrupp under vintern 2019-2020 som spelar badminton. Vi spelar på måndagar kl 20-21 i Sportarenan. Start måndagen den 18/11 kl 20, totalt 15 g..

  Läs hela nyheten


 • Badmintonligan Halmstad-Frölunda

  Frölunda gör en mycket bra insats i bortamatchen mot regerande svenska mästarna Halmstad och var nära att få till ett Golden Set och minst en poäng med hem. I första matchen ställs Mikael Westerbäck mot Sverige ettan Felix Burestedt, det blir en ry..

  Läs hela nyheten


 • Kärcher Cup 2019

  Det var ett gott gäng från Frölunda som var uppe och spelade i Trollhättan under alla helgona helgen. Bäst gick det för Maja W som vann DS U15 och DDB tillsammans med Ella J. Ella kom också trea i DSB. Victor G gjorde en lika bra insats som Maja m..

  Läs hela nyheten


Rulla till toppen